[pic=5_1237139558.JPG][pic=5_1237139534.JPG][pic=5_1237139515.JPG][pic=5_1237139492.JPG]KFC Herenthout had bij aanvang bloemen over voor de kersverse kampioen in derde provinciale C, SKS Herentals. De derby verliep rustig. In de eerste helft hielden beide ploegen het spel goed gesloten. Met weinig of geen echte kansen tot gevolg. Verwachte iedereen een sterker SKS Herentals in de tweede helft, dan was dat ook zo. Doelman Laenens van KFC Herenthout moest een schitterend afstandsschot uit het doel ranselen. Guy Peeters kreeg nog een kopkans maar de bal ging over. Op het einde van de wedstrijd stak de thuisploeg nog eens de neus aan het venster. Een appèl om een strafschop vond geen gehoor. Zo bleef het bij een logische 0-0.